Tarda de misteri a Palol de Revardit

Aquest dissabte dia 2 de juny, vam passar una tarda molt agradable al poble de Palol de Revardit (Girona) que celebraven la seva XIV dia i nit de misteri amb tot un seguit d’ actuacions i conferències molt interesants. Nosaltres vam presentar El món de les fades vist per un forat i vam tenir al petit públic encisat durant tota la actuació.

Aqui teniu fotos de la mateixa. Gràcies a tots per la vostra hospitalitat!

Aquesta presentació amb diapositives necessita JavaScript.

Bitàcora 7 – del 30 al 3 d’Agost

Dia 30 a Chinon. Mercat al poble preciós, fem un passe però hi ha massa gent i després de fer compres per dinar anem al riu la Vesere a descansar. Després ens arribem a Loches i aparquem en un parc ple d’enormes arbres… fem el pase amb públic infantil i tenim molt d’èxit! Anem a donar un volt… El cstell del Rei Francesc, la cortesana Agnes de Surel i la reina Anna de Bretagne els va encantar estar aquí i Joana d’Arc hi va estar recollint al príncep… Uau!

Dia 31. Ens llevem al costat de Loches on hem trobat el nostre poble de dimensions correctes, fem espectacle i la veina surt encantada amb 2 euros a la mà! Dinem al parc infantil i fem passe… Fem nit a Loches a l’aeròdrom d’ultralleugers per veure la posta de sol i la sortida de la lluna plena.

IMG-20150803-WA0000

Continua llegint